Voortaan ook gratis wifi in de Alfons Pieterslaan

wifi-hotspotDe stad Oostende is volop bezig met de uitbouw van een gratis wifiverbinding ‘_WIFI Stad aan Zee’. Dit past in de digitale plannen van de stad. Ondertussen is er al gratis wifi in het stadscentrum, langs de Visserskaai, de zeedijk tussen het kursaal en de surfclub en in het Leopoldpark. Nu is er ook gratis wifi in de Alfons Pieterslaan.

Schepen voor digitalisering Kurt Claeys: “De Alfons Pieterslaan is één van de belangrijkste winkelstraten van onze stad. Dus mag ook hier gratis wifi niet ontbreken. Mensen willen gemakkelijk op het internet kunnen en het liefst overal en gratis. Ook voor de plaatselijke handelaars is gratis wifi interessant want het maakt het shoppen veel aantrekkelijker. Ik ben blij dat we erin geslaagd zijn om nog voor de braderie het netwerk te realiseren. Zo kan iedereen er volop van genieten.”

De jaarlijkse braderie op de Alfons Pieterslaan en tussen Petit en ’t Peerd vindt plaats vanaf vrijdag 2 september t.e.m. zondag 4 september. Tijdens deze driedaagse braderie tonen alle handelaars zich van hun beste kant en valt er voor bezoekers heel wat te bevelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.